Yaratıcılığı ile Kendine Hayran Bırakan İlginç Akvaryum Tasarımları

Evcilal Pet Shop Yaratıcılığı ile Kendine Hayran Bırakan İlginç Akvaryum Tasarımları

Balıkların su altındaki büyülü dünyası, farklı tasarımlar ile sizin hayal gücünüzü ve dekorasyon anlayışınızı yansıtmak için de oldukça elverişli bir ortam sunuyor. Su altındaki yaşam, yaratıcılık ile birleştiğinde ortaya hayranlık uyandırıcı görüntüler çıkabiliyor. Tasarımcılar da bunu fark etmiş olacak ki, akvaryum tasarımlarına bol bol yaratıcılık ekleyerek, sahip olma isteği uyandıracak akvaryumlar tasarlamış. Birbirinden yaratıcı akvaryum modellerinin birçoğu ekipman yokluğu nedeni ile uzun süreli kullanıma uygun olmasa da, size buradan yola çıkarak yepyeni fikirler üretmek için ilham verebilir.

Rüyalarda buluşuruz
Balıklarını başucundan ayırmak istemeyenler için, yatak odalarına bambaşka bir hava katacak bu akvaryum tasarlandı. Komodinlerin üzerine oturtulan, kemer şeklinde yatağın üzerinden geçen bu akvaryum modeli, suların dinlendirici enerjisini uykuda hissetmek için de mükemmel bir alternatif olabilir.

Parçaları birleştiren akvaryum
Adeta bir laboratuvar malzemesi gibi görünen bu akvaryum, yuvarlak hatları ile de oldukça sevimli bir görüntü çiziyor. Balıkların, tüplerin arasından geçiş yapabildiği bu akvaryum modelinin her bir tankı faklı bir bitki ile zenginleştirilerek görüntüde rengarenk bir hava yakalanmış. Kedilerin oyun parklarını anımsatan bu akvaryum modelinde balıklarınız birbirine küçük komşu ziyaretleri yapabilir.

Aman düşmesin!
Yürekleri ağızlara getiren bu akvaryum modeli, her ne kadar birazdan yerde paramparça olacak gibi dursa da aslında mükemmel bir dengeye sahip. Bu özel dengesi sayesinde farklı bir görünüme kavuşan akvaryum, Salvador Dali’nin eriyen saatleri resmettiği Belleğin Azmi eserini hatırlatıyor.

Sohbetlerinize balıklarınız da dahil olacak
Çok sevgili balıklarınıza evinizin tam merkezinde bir yer açmak istiyorsanız, orta sehpa bunun için biçilmiş kaftan olabilir. Camdan üretilen orta sehpa, kenarlarındaki ahşap bölümler ile ev dekorasyonuna da uyum sağlıyor. Balıklarınızın güzelliği ile evinizin görünümüne katkıda bulunabileceğiniz bu model ile çok sevgili balıklarınız da tüm sohbetlerinize dahil olabilir. 

Koltuklara da yaratıcı dokunuşlar
Eğer sehpa yetmez, koltuklara da aynı yaratıcı tasarımdan istiyorum derseniz, bunun da çözümü var. Çünkü koltuklar da bu ilginç akvaryum tasarımı anlayışından hakkını aldı. Özel bir fuarda sergilenmek üzere yapılan bu akvaryum, siz oturup televizyon izlerken, misafirlerinizi ağırlarken balıklarınızın size eşlik etmesini sağlayan ilginç bir yapıya sahip. Siz evinizde bu tasarıma sahip bir akvaryum koltuk ister miydiniz?

Banyolarda da akvaryum esintileri
Akvaryum tasarımları, tuvaletlerde bile yaratıcılık ile birleşiyor. Sifon teknesi görünümlü bu akvaryum, banyolara ilginç bir görüntü katarken dekorasyona da kendine has bir hava getiriyor. Akvaryum bitkileri ile zenginleştilen bu akvaryum tasarımına renkli çakıl taşları ile de ferah bir dokunuş yapılmış.

Unknown

Hiç yorum yok:

Etiket Bulutu

acropora adana adana pet shop akvaryum akvaryum dekoru akvaryum dizayn akvaryum indirimli ürünler akvaryum malzemesi alerjik hastalıklar app store pet shop arteima kullanımı artemia canlı yem artemia salina balık balıklarda beyaz benek beyaz benek hastalığı beyaz benek tedavisi bitki Bitkili Akvaryumlarda Aydınlatma ve Taban Malzemesi deniz akvaryumu discus balıkları discus balıklarında üreme discus çiftleşme discus eş discus üretimi discus yavru bakımı discus yemleri dişi kedi kısırlaştırma doğa kuşlarına yardım erkek kedi kısırlaştırma evcil hayvan evcilal evcilal mobil uygulama gençlik hastalığı gonzalez google play pet shop hamster hamster bakımı hamster hastalığı hayvan hakları istanbul petshop japon balığı japon balığı hastalığı kanarya çiftleşme kanarya kafesi kanarya ne yer kanarya ötüşü kanarya türleri kanarya üremesi kanarya ürünleri kanarya yemi kaza geçiren hayvanlara ilk müdahale kedi kedi alerjisi kedi indirimli ürünler kedi kısırlaştırma kedi kısırlaştırması ne zaman yapılır kedi mantar tedavisi kedi mantarı kedi sahiplenenlere tavsiyeler kedi sahiplenmek kedi sahipleri için tüyolar kedi tuvalet eğitimi kedi tüy problemi kedi zehirlenmesi kedilerde mantar kedilerde mantarın belirtileri kedimin tüyü dökülüyor kemirgen kemirgen bakımı kemirgen ucuz ürünler kısırlaştırılmış kedi maması köpek köpek bakımı köpek eğitimi köpek hastalığı köpek ile yürüme köpek kayışları köpek otomatik tasma köpek sahiplenmek köpek tasmaları köpekle yürüyüş kuş ilaçları kuş kafesleri kampanya mantarlı kedi bakımı mercan türleri muhabbet kuşu vitaminleri pet shop petshop polip soft coral sokak kedilerine ucuz mama sokak kedisi sokak köpeği sokak köpeklerine ucuz mama su kaplumbağası sürüngen kampanyalı ürünler süs balığı Trachemys Scripta tuzlu su akvaryumunda mercan tuzlu su kurulumu tüy toplama yavru kedi sahiplenme yavru köpek yavru köpek bakımı yavru köpek maması yavru köpek veteriner yumuşak mercan zblog